• Afsluiting van het seizoen 2019-2020 Meisjes D2 Fulmen Fidelitas

  29 sep 2020 René Bijl

 • Op Woensdag 8 juli verzamelde de meisjes van D2 bij De Kabouterhut. Als afsluiting van een succesvol seizoen, waarin de D2 2e was geworden in de eerste helft van de Veld competitie en 1e was geworden in de zaalcompetitie, zijn wij met z’n allen gaan eten bij De Kabouterhut.

  Met Casper, eigenaar van De Kabouterhut, hadden wij een arrangement afgesproken. Wij hebben met z’n allen een pannenkoek naar keuze gegeten, 2 drankjes en als toetje een lekker kinderijsje.

  Tijdens het etentje hielden Nienke, Lorraina en Sylvie nog een kleine toespraak en kregen de trainers/coaches Nico en Jolanda een leuk ingepakt cadeau met daarin oa: een Bol.com bon, chips, drinken en een tropische drank houder. Ook voor de stage trainers Zoe en Levi hadden de meiden een leuk cadeau, Zoe welke aanwezig was kreeg deze aansluitend overhandigd en Levi zou deze later van Sylvie krijgen. (meiden en ouders dank hiervoor).

  Ook werd er afscheid genomen van Eva, die Fulmen Fidelitas verlaat en bij HVBS gaat handballen. Eva wij wensen jou heel veel plezier en succes bij HVBS.

  Nienke, Sylvie, Lisa, Femke, Maud, Nika, Sophie, Jaëlla en Lorraina, bedankt voor het leuke seizoen, dat helaas door Corona niet langer dan maart heeft mogen duren.

  Wij wensen jullie heel veel plezier en succes in de poule van Meisjes C, waarin jullie aankomend seizoen gaan spelen en versterking krijgen van Suzanna die vanuit de D1 overkomt naar de meisjes C.

  Bedankt voor de heerlijke pannenkoeken.


  Trainers/Coaches en teamouder.
  Jolanda, Nico en Petra.