• Corona maatregelen - update 6 november 2021

6 nov 2021 René Bijl
  • Update 6 november 2021

Beste Leden,

Vanaf vandaag, 6 november 2021, zijn de nieuwe maatregelen omtrent Corona van kracht. Om de invulling praktisch vorm te geven is de medewerking van alle leden nodig.

Trainingen
    Om de maatregel uitvoerbaar te houden is bij trainingen op dit moment geen publiek toegestaan. De trainer controleert de spelers vanaf 18 jaar op het bezit van het corona toegangsbewijs.

Wedstrijden
    Tijdens wedstrijden is het noodzakelijk dat alle personen vanaf 18 jaar worden gecontroleerd bij toegang tot de accommodatie. Dit geldt ook voor de spelers.

Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen Corona toegangsbewijs te tonen gedurende het uitvoeren van deze taken. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen-locaties wel een Corona toegangsbewijs tonen.
    Indien de toegangscontrole niet gerespecteerd wordt zal te allen tijde contact worden opgenomen met handhaving.
    Let op dat bij het tonen van het Corona toegangsbewijs een identificatie verplicht is.

Wij hopen op begrip voor de situatie en rekenen op ieders medewerking.

Lees alle nieuwe maatregelen per 6 november op de website van de Rijksoverheid.

Met vriendelijke groet,
    Het bestuur van HV Fidelitas