• Heren recreanten zoekt versterking

  20 nov 2023
 • Ben jij een gezellige kerel en op zoek naar een sportieve uitdaging? Dan is ons Heren Recreanten Handbal Team precies wat je nodig hebt! Wij zijn op zoek naar gedreven mannen die het team willen versterken en samen met ons willen handballen, werken aan de conditie en lekker fysiek bezig zijn. Conditie en handbalervaring hoef je niet mee te nemen, die krijg je bij ons vanzelf.

  Waarom meedoen? Omdat je best weet dat het tijd is om van die bank af te komen maar je hebt geen zin om in je eentje naar de sportschool te gaan, je te meten met afgetrainde Rambo's en het gevoel krijgen dat iedereen iets van je verwacht. Bij onze Heren recreanten dagen we onszelf uit tijdens de training, is de sfeer gemoedelijk en drinken we na afloop wat met elkaar. 

  Als we als team compleet en voldoende getraind zijn willen we losse toernooien spelen tegen andere teams uit de regio.

  Probeer het gratis: We bieden de eerste 3 trainingen gratis aan. Zo kun je ontdekken of handbal jouw sport is, zonder enige verplichting. Grijp deze kans!

  Wanneer en Waar? 🗓️ Training: Elke donderdagavond 🕣 Tijd: 20.30 - 21.30 uur 📍 Locatie: Sporthal Nieuwland

  Ervaar de energie, en kom handballen met ons team. Of je nu een doorgewinterde handballer bent of net begint, iedereen is welkom!

  Goede schoenen en sportkleding zijn verplicht, de rest hebben wij voor je.

  Meld je vooraf aan via info@hvfidelitas.nl en hopelijk tot snel!