• Zoals ieder jaar collecteren we ook dit jaar weer voor Jantje Beton. Dit goede doel zet zich in voor meer speelkansen en -ruimte, zodat kinderen uit heel Nederland kunnen spelen en buiten kunnen zijn. Maar bovenal zorgen we ervoor dat onze clubkas gespekt wordt zodat wij de jeugd nog meer plezier kunnen geven in het handballen!

  Dit jaar gaat de collecte echter anders dan anders, zoals al zoveel dingen anders gaan. Dit jaar gaan we niet met de bus langs de deuren, maar gaat het inzamelen via een eCollecte!

  Hoe werkt eCollecte?
   
  Jantje Beton heeft een speciale collectepagina ingesteld voor HV Fidelitas. Deze is te bereiken via https://mii.io/c/jantje-beton-collecte?p=43143894. Hier kan iedereen veilig en anoniem een bedrag doneren waarvan 50% naar Fidelitas gaat en 50% naar Jantje Beton.
  De link kan je vrij delen met iedereen. Om het voor jullie nog makkelijker te maken, hebben we alvast verschillende berichtjes klaar staan. Deze hoef je alleen nog maar te kopiëren en te plakken!
   
  Voorbeelden van berichtjes
   
  Hoi, onze mobiele collecte is van start. 50% van de opbrengst is voor onze clubkas en 50% voor Jantje Beton. 3 op de 10 kinderen spelen nauwelijks buiten. Voor kinderen met een handicap is het vaak onmogelijk. We kunnen je hulp goed gebruiken. Doneer je ook? Klik hier https://mii.io/c/jantje-beton-collecte?p=43143894 om anoniem en veilig te doneren.
   
  Hallo, wij collecteren zoals elk jaar voor Jantje Beton. Dit jaar via WhatsApp. 50% van de opbrengst is voor onze clubkas en 50% voor Jantje Beton. Met het geld zorgen wij dat nog meer kinderen kunnen handballen. Hierbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Doneert u ook?  Klik hier https://mii.io/c/jantje-beton-collecte?p=43143894 om anoniem en veilig te doneren.
   
  Hey, wij zijn begonnen met de jaarlijkse collecte voor Jantje Beton. Wist je dat 3 op de 10 kinderen nauwelijks buiten speelt? Bijvoorbeeld voor kinderen met een handicap is het vaak zelfs onmogelijk. Jantje Beton kan je hulp goed gebruiken om meer kinderen buiten te laten spelen. Doneer jij ook? Klik hier https://mii.io/c/jantje-beton-collecte?p=43143894 om anoniem en veilig te doneren.
   
  Stuur deze berichten door aan familie, vrienden, collega's en andere bekenden, zodat we samen ervoor zorgen dat nog meer kinderen kunnen buitenspelen!