• Meisjes C1 afsluiting 1e helft veldseizoen 2020-2021.

14 nov 2020 René Bijl
  • Amersfoort, Zaterdag 10 Oktober 2020

De staf (trainers/coaches, teamouder, stagetrainer) en speelsters van de C1 meiden hadden zaterdag 10 oktober 2020 een extra trainingsmiddag en team/individuele evaluatie over de eerste 5 wedstrijden van het veldseizoen. Naast de evaluatie stonden er een aantal leuke en sportieve activiteiten op het programma. De middag duurde van 13.30 uur tot 18.30 uur.

Om 13.30 uur waren er 9 speelsters aanwezig en had er 1 speelster (Nika) helaas afgezegd. Toen iedereen er was en had plaatsgenomen in de kantine werd er verteld door Jolanda en Nico wat er die middag allemaal op het programma stond. Britt (stagetrainer) zou later in de middag aansluiten, omdat zij nog eerst moest werken.

Daar waar het de gehele ochtend mooi stralend en droog weer was, begon het -na de uitleg waar de middag uit zou bestaan en de teamevaluatie- behoorlijk te betrekken en zelfs te regenen. Maar dit weerhield de meiden er niet van om met frisse moed iets na 14.00 uur de trainingskleding aan te trekken en naar beneden naar het veld te gaan. Daar begonnen we met een stevige warming up, maar deze werd echter ruw verstoord door een hevige regenbui. Maar de meiden bleven (en uiteraard ook wij als trainers) op het veld. Op het moment dat het echt met bakken uit de hemel kwam, riepen wij de meiden van het veld en heeft Nico terstond andere oefeningen bedacht, die onder het afdak gedaan konden worden. Toen het droger werd, hebben we de bal erbij gepakt en werden er leuke oefeningen en positie spelletjes gedaan op het veld, dit alles tussen de regen en kou door.

Tussen 14.45 uur en 15.00 uur was het pauze en verzorgde Petra het drinken (lekkere warme chocolademelk!) en wat lekkers.

Om 15.00 uur werd de groep in tweeën gesplitst en werd er 2 x 20 minuten een onderlinge wedstrijd gespeeld, waarbij bij het ene team Maud op het doel stond en bij het andere team Jolanda de 1e helft en Britt de 2e helft op het doel stond. Nico was de scheidsrechter. De afspraak was dat er in de 1e helft gewoon gespeeld werd en dat in de 2de helft de wedstrijd stilgelegd zou worden zodat de trainers dingen konden uitleggen. De meiden bleven -ondanks de kou en de steeds terugkerende regenbuien- enthousiast en dit was voor de staf, die zelf ook stonden te soppen in de schoenen en het koud hadden, leuk om te zien.

Rond 16.15 uur werd er begonnen met het spellenparcours die begeleid werd door Britt en Petra. Voor de winnares van het spellenparcours was er een prijs; uiteraard was dit van tevoren kenbaar gemaakt en dit zorgde ervoor dat iedereen extra haar best deed. Jolanda en Nico deden tegelijkertijd de individuele gesprekken met de speelsters.

Om 17.15 uur was het spellenparcours ten einde en waren ook Jolanda en Nico bijna klaar met de individuele gesprekken.

Petra en Britt gingen vervolgens aan de slag met het avondeten (patat met lekkere snacks!). De meiden hadden na een leuke maar intensieve middag met veel kou en regen zichtbaar trek en hier was bijna niet tegenop te bakken.

Toen Jolanda en Nico na het laatste individuele gesprek ook weer aansloten bij de meiden, heeft Jolanda de prijsuitreiking van het spellenparcours gedaan. De winnares was Lisa geworden: gefeliciteerd met de prijs!

Om 18.30 uur was de geslaagde middag afgelopen en werden de meiden opgehaald.

Meiden, leuk dat jullie er waren……en op naar het zaalseizoen!

Trainers/coaches, Teamouder en Stagetrainer
    Nico, Jolanda, Petra en Britt