• Meisjes C1 sluiten handbalseizoen 2020-2021 af

17 aug 2021 René Bijl
  • Meisjes C1 sluiten handbalseizoen 2020-2021 af met een zelf georganiseerd (mini)toernooitje bij HV Fidelitas op zondag 4 juli en sloten het seizoen af met een picknick op donderdag 8 juli.

Zondagmorgen 4 juli 2021
    Op het handbal veld hadden rond 10.00 uur de Meisjes C1 van HV Fidelitas, de Meisjes C1 van HV Nieuwegein en de C2 Gemengd voor aankomend seizoen van HV Fidelitas zich verzameld voor een mini toernooitje. De weergoden waren ons goed gezind want er scheen een lekker zonnetje.

Ieder team speelde 2 x tegen elkaar en iedere wedstrijd duurde 20 minuten. Op deze manier werd er door ieder team 4 wedstrijden gespeeld.
    Alle wedstrijden werden gefloten door ons scheidsrechterskoppel Britt en Mylène.
    Ook voor de inwendige mens werd gezorgd. De kantine was open en werd bemand door Petra, Tamara, Gert-Jan en Angela (nog bedankt hiervoor!).

Om 10.30 uur begon het mini toernooi en om 13.00 uur klonk het laatste fluitsignaal.
    Uitslagen van de wedstrijden :
    Meisjes C1 HV Fidelitas     - Meisjes C1 HV Nieuwegein            6-6
    Meisjes C1 HV Fidelitas     - C2 Gemengd HV Fidelitas            10-6
    C2 Gemengd HV Fidelitas  – Meisjes C1 HV Nieuwegein           6-11
    Meisjes C1 HV Fidelitas     - Meisjes C1 HV Nieuwegein           7-5
    Meisjes C1 HV Fidelitas     - C2 Gemengd HV Fidelitas            14-7
    C2 Gemengd HV Fidelitas – Meisjes C1 HV Nieuwegein            5-11

Door deze resultaten was de eindstand als volgt :

1. Meisjes C1 HV Fidelitas      4 gespeeld, 7 punten met doelsaldo 37-24
    2. Meisjes C1 HV Nieuwegein 4 gespeeld, 5 punten met doelsaldo 33-24
    3. C2 Gemengd HV Fidelitas   4 gespeeld, 0 punten met doelsaldo 24-46

Voor de nummer 1 stond er in de kantine een traktatie klaar wat bestond uit een koek, drinken en een zak chips. De meisjes C1 van HV Fidelitas namen plaats aan de tafel en nadat Petra (mini toernooi organisatie) had verteld dat zij 1e waren geworden werd gezamenlijk én met een dikke glimlach van de traktatie genoten.

De C2 Gemengd van HV Fidelitas en de Meisjes C1 van HV Nieuwegein werden bedankt voor hun deelname aan het mini toernooi.

Nadat iedereen zijn traktatie op had, werd er nog een gezamenlijke teamfoto gemaakt.

Doelpunten makers C1 Meisjes HV Fidelitas gezien over het gehele mini toernooi:
    Lisa 11, Sylvie 7, Lorraina 6, Sophie 5, Nienke 3, Femke 2, Suzanna 1, Maud 1, Nika 1. Totaal 37.

Maud keepte 3 van de 4 wedstrijden en Nienke keepte 1 wedstrijd.

Meisjes C1, het was een leuk mini toernooi & gefeliciteerd!

• Op donderdag 8 juli, na afloop van de laatste training, werd het seizoen door de trainers/coaches/ stagiaire, teamouder en speelsters gezamenlijk afgesloten met een picknick.
    Er werd goed gegeten en gedronken van al het lekkers wat was meegenomen. Tevens kregen de trainers/coaches en stagiaire een mooie handgeschreven kaart en cadeaubon
    als bedankje voor het afgelopen seizoen. Meisjes C1 en ouders hartelijk dank hiervoor.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en tot dinsdag 31 augustus wanneer het nieuwe seizoen weer gaat beginnen.

Coaches Jolanda en Nico.