• Nominatie leerbedrijf van het jaar 2022 - 2023

  20 mrt 2023
 • Sport College Amersfoort nomineert Handbalvereniging Fidelitas als leerbedrijf van het jaar 2022 - 2023.

  Wij herkennen ons als Sport College Amersfoort zijnde goed in de betrokkenheid en het familiaire/ons-kent-ons gevoeld wat deze vereniging uitstraalt. Niet alleen op hun leden maar ook op onze studenten. Het lijntje tussen de contactpersonen/praktijkopleiders binnen Fidelitas en onze opleiding is kort, wat wij als erg prettig ervaren.

  Ook vinden we het erg mooi om te zien hoe onze studenten ook binnen de vereniging actief zijn. Denk hierbij aan functies als teamtrainer, wedstrijdleider of zelfs commissielid. We hebben gemerkt dat onze studenten die hier momenteel stagelopen een grote mate van verantwoordelijkheid voelen.

  Dit zegt wat over de vereniging maar ook over de wijze hoe zij onze studenten als onderdeel van het team en de vereniging beschouwen. Dat waarderen wij enorm en om deze reden willen wij o.a. Nico Huffels en Joey van Nimwegen, maar ook de rest van deze mooie vereniging graag in het zonnetje zetten.

  - 14-03-2023 -

   "Met grote trots hebben wij bovenstaand bericht ontvangen. Namens de hele vereniging danken wij het Sport College Amersfoort voor de nominatie en alle vrijwilligers van de vereniging die hier aan meewerken voor hun grote inzet!"