• Sponsors

 • De BBAN Groep uit Amersfoort is al jaren sponsor van HV Fidelitas. Ze zijn uw partners bij bouwen en verbouwen en ondersteunen onze vereniging al jaren. Het bord van deze bouwbegeleiders is te vinden aan de balustrade bij de kantine.

  Lunchclub 033. Lunchclub 033 heeft op 2 november 2020 officieel zijn deuren geopend. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.lunchclub033.nl of bel 033 455 12 17.

  restaurant De Kabouterhut is een begrip in Amersfoort en omstreken, en is sinds 1982 gevestigd in Amersfoort. U kunt er niet alleen heerlijke pannekoeken eten, maar ook vele kippengerechten staan op het menu, tevens heeft de kabouterhut een prachtige middeleeuwse partykelder, waar u uw bruiloft of feest kan vieren.

  Wij danken onze sponsoren voor hun steun aan onze vereniging. Ben je of ken je een bedrijf dat de samenwerking met HV Fidelitas aan wil gaan? Laat het aan ons weten en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken

 • Wilt u Handbalvereniging Fidelitas ook steunen?

  Handbal is een leuke, snelle en energieke sport die volop in de belangstelling staat. Dit wordt natuurlijk versterkt door de prestaties van o.a. de Nederlandse handbaldames. Wij merken een sterke toename van het aantal leden bij onze jeugdteams.

  HV Fidelitas wil graag het bedrijfsleven betrekken bij de groei en ontwikkeling die onze vereniging doormaakt. Een samenwerkingsverband met onze vereniging vergroot uw naamsbekendheid in een grote regio, u versterkt het merkimago en het biedt mogelijkheden voor het leggen van contacten met toekomstige relaties. Tevens levert u een waardevolle bijdrage aan de sportieve ontwikkeling van de jeugd in Amersfoort en omstreken, wat een positieve associatie van de gemeenschap met uw bedrijf bevordert.

  Omdat wij de kwaliteit en het sportniveau van de vereniging willen waarborgen, zijn wij op zoek naar financiële ondersteuning voor o.a. trainingsmaterialen, kleding, huur van zalen, het sportcomplex, toernooien en evenementen.

  Wij kunnen u diverse mogelijkheden bieden om uw bedrijf bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Onze pakketten bestaan uit shirtreclame, het aanbrengen van een reclamedoek langs onze wedstrijdvelden of het sponsoren van een evenement of wedstrijdbal.

  Alle sponsoren krijgen een permanente vermelding in het clubgebouw, uw sponsornaam en eventuele acties worden vermeld op onze website www.hvfidelitas.nl en onze Facebookpagina.

  Tevens bieden wij u de mogelijkheden om wedstrijden van HV Fidelitas bij te wonen.