• Sponsors

 • Hessels & Van Bruggen daktechniek is sinds seizoen 2022/2023 hoofdsponsor van HV Fidelitas.

  Voor Amersfoort en omgeving is Hessels & Van Bruggen dé partner voor dakrenovatie, nieuwbouw, daklekkage en onderhoud. Op de website www.hvbamersfoort.nl staat alle informatie over dit Amersfoortse bedrijf. De bedrijfsnaam en het logo zijn overal in de vereniging terug te vinden, waaronder op de voorzijde van alle wedstrijdshirts.

   

   Lunchclub 033 is het vaste adres voor de beste lunches en uitstekende catering. In 2022 is de samenwerking tussen Lunchclub033 en HV Fidelitas verder gegroeid, waardoor beide partners elkaar verstrerken. Voor uw bestellingen en meer informatie verwijzen wij u naar www.lunchclub033.nl of belt u met 033 455 12 17.

   

   

    De BBAN Groep uit Amersfoort is al jaren sponsor van HV Fidelitas. Ze zijn uw partners bij bouwen en verbouwen en ondersteunen onze vereniging al jaren. Wilt u ook ondersteund worden bij uw projekt, kijk dan op www.bban.nl of bel met 033-4563195.

   

   Restaurant De Kabouterhut is een begrip in Amersfoort en omstreken, en is sinds 1982 gevestigd in Amersfoort. U kunt er niet alleen heerlijke pannekoeken eten, maar ook vele kippengerechten staan op het menu, tevens heeft De Kabouterhut een prachtige middeleeuwse partykelder, waar u uw bruiloft of feest kan vieren. Reserveren kan op www.kabouterhut.nl of via 033-4619092.

   

   Webwinkel Parya is de teamsponsor van Heren senioren 1. Alles op het gebied van wonen, elektronica, klussen, gadgets, huishouden, dieren en nog veel meer vindt u op www.parya.nl

   

   

   Superfun in Amersfoort is de sponsor van Dames senioren 1. Van bowling tot game café, van escaperoom tot lasergamen en van hoogteparcours tot rollerdisco; bij Superfun kun je overal voor terecht. Kijk voor meer informatie op www.superfun.nl of bel met 033-4951831.

   

   Van Manen Badkamers & Tegels uit Barneveld is teamsponsor van Heren A. Niet alleen ondersteunt Van Manen hiermee de handbalsport, zij dragen ook bij aan het verbeteren van onze accomodatie. Kijk op vanmanenbadkamers.nl voor uw perfecte droombadkamer, of bel met 0342-425740 voor het maken van een afspraak.

   

   Intersport Van Dam Superstore is de partner voor het leveren van alle teamkleding van HV Fidelitas. De grootste sportwinkel van Soest en wijde omgeving is een langdurige samenwerking aangegaan en is de motor achter de webshop van HV Fidelitas. Kijk voor meer informatie over Intersport Van Dam op www.intersportvandam.nl of breng een bezoek clubs.deventrade.com/nl/hv-fidelitas voor de webshop.

  Wij danken onze sponsoren voor hun steun aan onze vereniging. Ben je of ken je een bedrijf dat ook de samenwerking met HV Fidelitas aan wil gaan? Laat het aan ons weten en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken

 • Wilt u Handbalvereniging Fidelitas ook steunen?

  Handbal is een leuke, snelle en energieke sport die volop in de belangstelling staat. Dit wordt natuurlijk versterkt door de prestaties van o.a. de Nederlandse handbaldames. Wij merken een sterke toename van het aantal leden bij onze jeugdteams.

  HV Fidelitas wil graag het bedrijfsleven betrekken bij de groei en ontwikkeling die onze vereniging doormaakt. Een samenwerkingsverband met onze vereniging vergroot uw naamsbekendheid in een grote regio, u versterkt het merkimago en het biedt mogelijkheden voor het leggen van contacten met toekomstige relaties. Tevens levert u een waardevolle bijdrage aan de sportieve ontwikkeling van de jeugd in Amersfoort en omstreken, wat een positieve associatie van de gemeenschap met uw bedrijf bevordert.

  Omdat wij de kwaliteit en het sportniveau van de vereniging willen waarborgen, zijn wij op zoek naar financiële ondersteuning voor o.a. trainingsmaterialen, kleding, huur van zalen, het sportcomplex, toernooien en evenementen.

  Wij kunnen u diverse mogelijkheden bieden om uw bedrijf bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Onze pakketten bestaan uit shirtreclame, het aanbrengen van een reclamedoek langs onze wedstrijdvelden of het sponsoren van een evenement of wedstrijdbal.

  Alle sponsoren krijgen een permanente vermelding in het clubgebouw, uw sponsornaam en eventuele acties worden vermeld op onze website www.hvfidelitas.nl en onze Facebookpagina.

  Tevens bieden wij u de mogelijkheden om wedstrijden van HV Fidelitas bij te wonen.