• Hallo allemaal,

Dit stuk hadden jullie nog van ons tegoed.
    Een tijdje geleden, seizoen 2019-2020, stond het sponsorzwemmen op de agenda en ondanks dat er weinig mensen kwamen zwemmen werd het een groot succes. Met maar 8 zwemmers is er een bedrag van €396,- opgehaald! Voor het geld dat de zwemmers hebben opgehaald zijn er mooie spullen gekocht.

De F jeugd heeft mooie nieuwe doelen gekregen en er zijn ballen aangeschaft voor proeftrainingen van potentiële nieuwe leden van de F jeugd. De ballen kunnen ook gebruikt worden voor toernooien. Mocht een kindje van de F jeugd zijn/haar bal vergeten zijn, kunnen zij natuurlijk ook een bal gebruiken.
    Ook zijn er nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugd aangeschaft, zoals:

• markeerhoedjes,
    • ladders,
    • pionnen,
    • hoepels,
    • digitale snelheidsmeter,
    • ballenpomp,
    • netten voor de grote doelen.

Zelfs de scheidsrechters zijn niet vergeten. Voor hen zijn er een nieuwe scheidsrechters setjes aangeschaft.

Wij als sponsorcommissie bedanken:

• De zwemmers: Kim (oud Dames A) en broertje van Kim, Louella (F jeugd), Eliza (F Jeugd), Lorraina (oud D Jeugd nu C jeugd), Joey (vriend Anouk, oud Dames A speelster), Albert (vader Joey) en Wil (oud coach Dames A).
    • De dames: Suzanne, Petra en Jolanda, zij zorgden voor een lekker kopje koffie, thee, fris, chips en candy’s.
    • Britt en Emma, zij waren deze dag de tellers. Zij hielden bij hoeveel baantjes iedereen had gezwommen.
    • Anouk, zij maakte de foto's.
    • Het UitzendBureau.nl voor hun gulle bijdrage voor de toezichthouders (Badmeesters van de Octopus).
    • De kinderen/ouders van de F jeugd die niet konden komen, hiervan hebben sommigen op een andere manier een (financiële) bijdrage geleverd.

Last but not least willen we zwembad de Octopus bedanken voor hun gastvrijheid en de mogelijkheid om van het zwembad gebruik te maken.

Bij de aankondiging van het sponsorzwemmen destijds is aangegeven dat degene die het meeste geld ophaalde door vele baantjes te zwemmen, een leuke verrassing zal ontvangen. Lorraina uit de D jeugd (seizoen 2019-2020) had het meeste geld opgehaald en zij heeft deze verrassing inmiddels namens de sponsorcommissie uit handen van Wil ontvangen.
    Femmy en Chantal zijn helaas gestopt met hun werkzaamheden voor de Sponsorcommissie.
    Jullie ontzettend bedankt voor de tijd die jullie aan de sponsorcommissie besteed hebben!!

Petra Huffels is inmiddels al twee maanden lid van de Sponsorcommissie. Na de presentatie op de Algemene Ledenvergadering hebben Angela Schutte en Jeroen Mazenier zich aangemeld als nieuwe commissieleden, bijzonder fijn dat jullie de sponsorcommissie komen versterken!

Wil Kuijper, namens de sponsorcommissie