• Ook de F-jeugd is weer begonnen aan het nieuwe seizoen. En dat is even wennen, als de grote kinderen uit het team naar de E zijn. Maar op 20 september stonden we toch weer met 8 kanjers aan de start, met 3 nieuwe talenten én een nieuwe trainer/coach (welkom Daan uit de B1!).

    Na onze yell “Fidelitas gaat nooit verloren, de ballen vliegen om jullie oren” (nadruk op jullie, zodat duidelijk is wat de bedoeling is) konden we beginnen. De tegenstanders waren ongeveer even groot en het waren dan ook drie spannende potjes. De nieuwe kinderen kregen een spoedcursus wat handbal nu werkelijk inhoudt, en deden in het tweede en derde potje steeds beter mee. Het spelplezier spatte er vanaf, en we zien ze groeien. “Wow, die kleine kan hard gooien!” klinkt het van de kant. We winnen 2 van de 3 potjes.

    We gaan nog wat oefenen op goed vrijlopen, gooien naar iedereen die vrijstaat, en… als de tegenstander de bal heeft aan de cirkel mag je er tussen kruipen. Dan vliegen er de volgende keer vast nog meer ballen om de oren.