• Steun in de rug van onze sponsoren

  28 mrt 2020 René Bijl
 • Om onze sponsoren te steunen in deze zware periode willen we jullie stimuleren om een gerecht bij Brasserie The Wing en/of Pannenkoekenrestaurant De Kabouterhut af te halen of te laten bezorgen.

 •  

  Bij Brasserie The Wing kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 18.00 uur uw bestelde maaltijd laten bezorgen.
  Tevens kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur uw maaltijd afhalen.

  Adres Brasserie The Wing:
  Printerweg 41,
  3821 AP Amersfoort
  T 033-4551217
  e-mail: info@brasseriethewing.nl
  Website: www.brasseriethewing.nl

  In verband met het Corona-virus bezorgt Brasserie The Wing contactloos. Na aanbellen laat men de bestelling bij de deur achter.

 • Bij pannenkoekenrestaurant De Kabouterhut kunt u alle gerechten afhalen of laten bezorgen die op de kaart staan vermeld. De openingstijden zijn van 16.0 tot 20.00 uur (alle dagen van de week) U kunt betalen met pin of een tikkie.

  Adres pannenkoekenrestaurant De Kabouterhut:
  Barchman Wuytierslaan 202
  3819 AC Amersfoort
  T 033-4619092
  e-mail: info@kabouterhut.nl
  Website: www.kabouterhut.nl

  Vanzelfsprekend verdienen onderstaande sponsoren ook uw aandacht:

 • Accuservice Fulmen is sinds 1950 de onbetwiste accuspecialist van Midden-Nederland, u kunt bij hen terecht voor een passende vervanging van de kleinste motoraccu tot de grootste heftruck-tractiebatterij.
  Fulmen staat 24 uur per dag voor hun klanten klaar om snel en correct op de juiste plaats te leveren en te adviseren. Om een probleemloos accugebruik te garanderen, verzorgt Fulmen accuservice ook het maken van testrapporten.
  Accuservice Fulmen heeft permanent een grote voorraad accu's in hun magazijn, waardoor accurate levering van alle typen accu's mogelijk is.

  Adres Accu Service Fulmen:
  Soesterweg 384
  3812 BJ Amersfoort
  T 033-4615742
  Website: www.accuservicefulmen.nl

 • Bouwbegeleidingsbureau BBAN is centraal gevestigd in Amersfoort, van hier uit wordt samengewerkt met diverse zelfstandige bouwkundigen, adviseurs, architecten en partners. Met hun netwerk bieden ze een landelijke dekking.
  BBAN zet hun kennis en expertise graag in om u te begeleiden tijdens uw bouwontwerp en bouwproces, door korte lijnen, één aanspreekpunt en een professionele aanpak wordt er efficiënt gewerkt en worden kosten bespaard. BBAN begeleid alle soorten bouwprojecten, van kleine tot grote plannen kan BBAN u helpen.

  Adres bouwbegeleidingsbureau BBAN:
  Utrechtseweg 109
  3818 EC Amersfoort
  T 033-4563195
  e-mail: info@bban.nl
  Website: www.bban.nl

 • Op professionele wijze brengt HetUitzendBureau.nl perfecte matches tot stand, dat doet men veel enthousiasme, daadkracht en een gezonde dosis humor!
  Heeft u als bedrijf moeite met het invullen van een vacature, of bent u juist op zoek naar een leuke functie? bij HetUitzendBureau.nl bent u aan het goede adres.
  De dienstverlening richt zich op uitzenden, detacheringen en werving & selectie. De focus ligt daarbij tot en met MBO+ niveau, en is vooral actief in de volgende branches:

  • Elektrotechniek
  • Bouw
  • Logistiek
  • Housekeeping
  • Administratief
  • Klantenservice

  Adres HetUitzendBureau.nl
  Algolweg 11-007
  3821 BG Amersfoort
  T 0612060952
  e-mail: chantal.maijvis@hetuitzendbureau.nl
  Website: www.m.hetuitzendbureau.nl