• Trainingen HV Fidelitas per direct hervat

16 jan 2022 René Bijl
  • Beste leden,

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag 14 januari zijn veel maateregelen omtrent het Covid virus versoepeld. Dat betekent dat veel weer mogelijk is om te gaan sporten. Handbalvereniging Fidelitas is verheugd te kunnen melden dat de trainingen op de vaste trainingsdagen op dinsdag en donderdag weer hervat worden!

We mogen nog geen wedstrijden spelen buiten onze eigen vereniging, we hopen natuurlijk dat het aantal ziekenhuisopnamen blijft dalen waardoor ook dat in de toekomst weer mogelijk wordt. We houden de ontwikkelingen zeer nauwgezet in de gaten, op dinsdag 25 januari neemt het kabinet immers opnieuw een besluit over de maatregelen. Afhankelijk van de cijfers en het advies van het OMT zullen de maatregelen bijgesteld worden, dit kan zowel positief als negatief uitpakken.

Voor nu is het devies om de maatregelen zo goed als mogelijk op te volgen en samen te genieten van de mogelijkheden die we weer hebben om te kunnen handballen.

Voor vragen en opmerkingen omtrent de maatregelen kun je altijd bij het bestuur terecht.

Met sportieve groet,

Het bestuur van Handbalvereniging Fidelitas.