• Vrienden van Fidelitas

   

  Word "Vriend van Fidelitas"

  Heb je hart voor je club? Word dan lid van de "Vrienden van Fidelitas", dit kun je individueel, met je team of vaste groep ouders die wekelijks hun kind support. Vriend ben je al voor €25,00 per jaar, je naam/team e.d. wordt vermeld op het bord "Vrienden van Fidelitas" die in de kantine hangt. De jaarlijkse inleg krijgt een bestemming waar het bestuur van HV Fidelitas niet aan toe komt of die op basis van inkomstenbronnen niet haalbaar is.

  De club "Vrienden van Fidelitas" bestaat uit een groep betrokken enthousiastelingen die de vereniging een warm hart toedraagt, ze vindt het belangrijk dat het goed gaat met de club. Gezelligheid, vriendschap en onderlinge betrokkenheid staat voorop!

  Wat is de club "Vrienden van Fidelitas" niet?

  De club "Vrienden van Fidelitas" is dus geen groepje financieel deskundigen, het is niet een club die zich gebonden weet aan wensen van het bestuur. De inleg van de club "Vriend van Fidelitas" wordt ook niet als een contributieverhoging gezien, het beoogt juist cohesie, gezelligheid en iets extra’s te doen voor de vereniging.

  Wat beoogt de club "Vrienden van Fidelitas"?

  Het gaat dus bij de club "Vriend van Fidelitas" zeker niet alleen om geld, het gaat om gezellige, enthousiaste betrokkenheid. Om gezamenlijk, in goed overleg en onder genot van een hapje en een drankje als vriend, financieel iets extra’s te doen voor een samen af te spreken bestemming.

  Bovenal: daar dan allen een goed gevoel bij overhouden!!

  Wie zou daar geen lid van willen worden???

  Hoe kan ik lid worden van de club "Vrienden van Fidelitas"?

  Wil je deel uitmaken van deze gezellige trouwe vriendengroep? En kan je naast al de inspanningen die je misschien al voor de vereniging doet €25,00 per jaar vrij maken, stuur dan een korte mail naar: sponsorcommissie@hvfidelitas.nl  o.v.v. Vrienden van Fidelitas, één van de leden van de sponsorcommissie zal contact met u opnemen.

  Wat kost het om lid te worden?

  Je betaalt jaarlijks een bijdrage van minimaal €25,00, je mag natuurlijk ook meer bijdragen, indien gewenst kun je een factuur krijgen voor je administratie.

  Heeft de club "Vrienden van Fidelitas" een bestuur?

  Nee, het heeft wel een commissie, de sponsorcommissie die binnen de vereniging zelfstandig opereert.

  Wie beheert het geld van de club "Vrienden van Fidelitas"?

  De penningmeester van de vereniging is automatisch penningmeester van de club "Vrienden van Fidelitas" De inkomsten worden beheerd op een aparte bankrekening.

  Heb je hart voor je club, wil je tijd en liefde kwijt aan je club? Ook dat kan en is altijd zeer welkom. Zoals bekend, vele handen maken licht werk!!